Litt om oss

Kaya 5 år

 

Mathias 8 år

 

Anita

Jeg heter Anita Bakken er 38 år gammel  og bor i Trysil. Jeg har som dere kanskje allerede har funnet ut, en "drøss" med hunder, en skjønn liten sønn på 8 år og ei nydelig datter på 5 år.

Den store hundeinteressen er vel medfødt tror jeg, jeg har en storesøster som er minst like hundegal og en storebror som er i ferd med å komme etter (selv om han ikke vil innrømme det selv enda). Min første egne hund fikk jeg mast meg til i en alder av 9 år, da kom pappa hjem med en chihuahua og selv om Cornelia (som hun så fint het) var verdens søteste hund, var vel kanskje ikke dette rasen som passet meg og mitt aktivitets nivå best. 

Etter å ha prøvd shäferhund, falt jeg til slutt for schnauzeren og har endelig funnet rasen som passer meg perfekt. Schnauzeren er som meg; - sta og egen, - full av energi, - en arbeidsmotor som ingen ende vil ta og som i tillegg er familiekjær :-)
Har i dag èn riesenschnauzer og fire dvergschnauzere.


Siden hund nesten er den eneste hobbyen jeg har hatt siden ungdomsårene, har jeg rukket å vært på en del kurs og har bl.a. godkjent:
- trinn 1 instruktørutdannelse
- figurant 1 kurs (IPO)
- figurant 2 kurs (IPO)
- 1 årig klikkertrener kurs


Av andre verv har jeg sittet 2 år som sekretær i Hamar og Omegn Hundeklubb og 2 år som leder i Trysil Hundeklubb, og 1 år som sekretær i Trysil Hundeklubb.